Jelle Cleymans Alleen in het ruime sop

3 oktober 2021

LOCATIE: OC Parochiehuis De Klinge!

Meer dan 30 jaar fantaseerde ik erover hoe het zou voelen om vrij te zijn. Niet op een manier dat je vrij bent om te beslissen of je nu op zaterdag- dan wel op zondagochtend pistolets bij de bakker gaat halen, of eventueel zelfs op beide ochtenden onder het motto ‘Doe ne keer zot!’. Nee, écht vrij zijn. Louter en alleen afgaan op mijn instinct. Niet weten waar het moment me zou brengen. Of misschien moest IK het moment wel ergens brengen.

Geen foute kledij of een overdosis hairspray, maar wel een muzikale hulde aan hét tijdperk van de popmuziek: Whitney Houston meets Alphaville, Fleetwood Mac meets Madonna en Eurythmics meets The Communards. Een avond gevuld met de allerbeste eighties-hits die het publiek in een fantastische livesetting in no time terug naar hun jeugd brengt.

Zoals altijd laat Kate zich omringen door de crème de la crème uit de Belgische muziekscene. Topmuziek, gebracht door topmuzikanten en aan elkaar gezongen door een topper van een frontvrouw. Dat is ‘80 was machtig’.

See you in de jaren 80!

Met: Kate Ryan (zang), Herve Martens (piano), Pallieter Van Buggenhout (gitaar), Bram Raeymaekers (drums), Chantal Kashala (backing vocals), Monique Harcum (backing vocals), Babl (keyboards)

Praktisch

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.