Agenda

 • Stef Bos

  Ruimte

  Alsof hij pas begonnen is ... Deze zanger ... Zo staat hij op het podium ... Alle ballast overboord ... Vrijer dan ooit

  20 maart 2019

 • Het Prethuis

  Blind getrouwd!

  ‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Dubbeldate’ die eerder volle zalen lokten. Het is opnieuw van de hand van komedieschrijver Jeroen Maes.

  22 maart 2019

 • Dimitri Leue

  Wat valt er?

  Dimitri Leue vertelt het verhaal van Walter, de havenloods, die op een schone dag merkte dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt. Een nostalgisch, humoristisch verhaal over de liefde. Scheepjes verwelken, bloemen vergaan, maar spreekwoorden blijven altijd bestaan.

  30 maart 2019

 • The Scabs

  The Scabs

  Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’ en ‘Turn it Up’. En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden opnieuw rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto!

  5 april 2019

 • Peter Thyssen

  Zoek de zeven fouten (PREMIÈRE)

  Een theatrale monoloog waarin Peter Thyssen om te beginnen de voorkant van zijn tong laat zien, zoals het hoofdje zich meestal eerst toont bij een geboorte, om door zijn verhaal te eindigen aan de achterkant van zijn veel te grote schedel. En vooral, wat zich daarin afspeelt. Om mee te lachen, zonder uit te lachen.

  3 mei 2019

 • Han & Grietje

  Han & Grietje

  Powercabaret met humoristische dialogen gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek.

  4 mei 2019

 • In het leven is niets zeker, behalve één ding… wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn.
  Nu al ‘Verlengd wegens succes’!

  24 mei 2019

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.