Van Geel & Van den Begin In concert

24 mei 2019

Jonas Van Geel en Peter Van den Begin, de twee knapste lelijke venten van Vlaanderen, moeten we uiteraard niet meer voorstellen. Goede wijn behoeft nu eenmaal geen krans, het moet enkel in een schoon glas geschonken worden. En Jonas en Peter hebben een bijzonder schoon glas voor jou in de aanbieding.

Naast het verschil in leeftijd en lengte delen ze samen een diepgewortelde liefde voor Nederlandstalige muziek en voor bigbands. En laat dat nu net de combinatie zijn die ze op jou gaan loslaten.

Nederlandstalige bigband… dat mag dan wel klinken als kaviaar uit Kontich of oesters uit
Opoeteren, maar geloof ons, Jonas en Peter zullen bewijzen dat het een gouden combi is.
Borsato op blazers, La Esterella op sax, achter de drum zit Wannes Van de Velde en André Hazes zet zijn pint aan de kant om een trompet ter hand te nemen.

Deze rasentertainers steken Nederlandstalige klassiekers in een bigbandjasje of brengen een Nederlandstalige versie van hun croonerhelden.

In het leven is niets zeker, behalve één ding… wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn.
Nu al ‘Verlengd wegens succes’!

met: Jonas Van Geel en Peter Van den Begin (zang) + bigband

Praktisch

 • Tijdstip
  Vrijdag 24 mei 2019 om 20:00
 • Prijs
  ABO 30 euro VVK 32 euro KAS 34 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  www.sint-gillis-waas.be/webshop

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.