Agenda

 • Uitgezonderd.

  Vapeurs

  Deze voorstelling is een herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan kijken of er juist middenin zitten. Een avond over, voor en door vier prachtige dames die weten waar ze het over hebben.

  22 december 2018

 • Loge 10

  STILTE, WE DRAAIEN!

  Van de schrijvers van 'Thee met honing of met citroen?' is dit een nieuwe wervelende komedie, vol smakelijke situaties met een razend tempo en ontelbare onverwachte gags. Genomineerd voor een Molière-prijs 'Beste Komedie 2017'.

  12 januari 2019

 • Rudolf Hecke & Gust De Coster

  Kind van de sixties

  Vijftig jaar mei ‘68, een halve eeuw Woodstock. De sixties zijn aan het feest en staan frontaal in de belangstelling. De muziek die een wereld van verschil maakt en de gebeurtenissen die de wereld voorgoed veranderen, spelen zich in alle hevigheid voor je ogen en oren af. Seks! Drugs! Rock-n-roll en revoluties!

  9 februari 2019

 • Radio Oorwoud

  ’t Is altijd wat in mijn habitat | 6+

  Muziektheater van het diervriendelijkste (braak)balorkest ter wereld! Zet je schrap voor een swingende tocht langs nevelwouden, toendra’s, stadstuinen, struwelen, mangroves, taiga’s, ijskappen, heides en rotswanden…

  10 februari 2019

 • Theater Tieret

  SONDERLICH en ZONEN | 8+

  SONDERLICH en ZONEN vertelt de fantastische familiegeschiedenis van een clan bohemiens, op zoek naar een eigen plek. Deze bijzondere voorstelling wordt gespeeld voor een beperkt publiek in de Roomanmolen in Sint-Pauwels, op een handgeknoopt muzikaal tapijt vol klezmer-balkan-muziek.

  10 maart 2019

 • Stef Bos

  Ruimte

  Alsof hij pas begonnen is ... Deze zanger ... Zo staat hij op het podium ... Alle ballast overboord ... Vrijer dan ooit

  20 maart 2019

 • Het Prethuis

  Blind getrouwd!

  ‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Dubbeldate’ die eerder volle zalen lokten. Het is opnieuw van de hand van komedieschrijver Jeroen Maes.

  22 maart 2019

 • Dimitri Leue

  Wat valt er?

  Dimitri Leue vertelt het verhaal van Walter, de havenloods, die op een schone dag merkte dat er niet alleen tabak en alcohol van de boot valt. Een nostalgisch, humoristisch verhaal over de liefde. Scheepjes verwelken, bloemen vergaan, maar spreekwoorden blijven altijd bestaan.

  30 maart 2019

 • The Scabs

  The Scabs

  Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’ en ‘Turn it Up’. En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden opnieuw rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto!

  5 april 2019

 • Peter Thyssen

  Zoek de zeven fouten (PREMIÈRE)

  Een theatrale monoloog waarin Peter Thyssen om te beginnen de voorkant van zijn tong laat zien, zoals het hoofdje zich meestal eerst toont bij een geboorte, om door zijn verhaal te eindigen aan de achterkant van zijn veel te grote schedel. En vooral, wat zich daarin afspeelt. Om mee te lachen, zonder uit te lachen.

  3 mei 2019

 • Han & Grietje

  Han & Grietje

  Powercabaret met humoristische dialogen gebracht aan een verschroeiend tempo met veel kracht en dynamiek.

  4 mei 2019

 • In het leven is niets zeker, behalve één ding… wanneer Van Geel & Van den Begin hun beste kostuum uit de kast halen en hun tapschoenen opblinken, moet je erbij zijn.
  Nu al ‘Verlengd wegens succes’!

  24 mei 2019

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.