Uitgezonderd. Theater Aspe 2 - Het dodelijk jubileum

4 mei 2018

Het theater als feestlocatie én misdaadscène? Jazeker!

Het bijzonder succesvolle ‘Aspe - Moord in het theater’ krijgt een vervolg in ‘Aspe 2 - Het dodelijk jubileum’. De eerste theatervoorstelling haalde ruim 40.000 bezoekers naar het theater en was meteen de meest succesvolle theaterproductie van 2015. Dit schreeuwt dus om een vervolg! Ook deze keer belooft hoofdinspecteur Van In, opnieuw gespeeld door de onnavolgbare Herbert Flack, een spannende, interactieve theaterbeleving. Producent Uitgezonderd. pakt uit met een indrukwekkend namenlijstje: Jelle Cleymans wordt de rechterhand van Van In en Frans Maas is opnieuw de innemende politiecommissaris. Gloednieuwe namen in de cast zijn o.a. Mathias Vergels, Peter Thyssen en Katelijne Verbeke.

Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Vlaanderens meest succesvolle misdaadauteur opnieuw tot leven in het theater.

In ‘Aspe 2 - Het dodelijk jubileum’ is het publiek getuige van een intieme jubileumviering dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Hoofdinspecteur Van In en zijn assistent De Swaef zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken. Ook commissaris Van Nuffel is van de partij.

Net als in de eerste voorstelling ‘Aspe - Moord in het theater’ roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak... Het publiek is essentieel om de moordenaar te ontmaskeren. De zoektocht naar de dader zal zich niet alleen beperken tot de scène. Grenzen tussen fictie en realiteit vervagen in deze spannende voorstelling vol met onverwachte wendingen.

auteurs: Pieter Aspe, Peter Römer en Frank Van Laecke
regie: Frank Van Laecke
spel: Herbert Flack, Jelle Cleymans, Katelijne Verbeke, Peter Thyssen, Frans Maas, Mathias Vergels, Helle Vanderheyden, Pieter Klinck

Praktisch

 • Tijdstip
  Vrijdag 4 mei 2018 om 20:00
 • Prijs
  ABO 26 euro - VVK 28 euro - KAS 30 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
  www.hetdodelijkjubileum.be
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.