Agenda

 • Dimitri Leue & Band

  De familie Von Kapp (4+)

  De familie Von Kapp brengt rock-’n-roll voor kinderen van elke maat en soort.
  De familie Von Kapp is bijzonder gul, zelfs volwassenen mogen aan boord.

  1 september 2021

 • Begijn Le Bleu

  Zeg dat nog een keer … Best of (première)

  Na het televisieprogramma Foute Vrienden maakte Begijn drie comedyprogramma’s. Het werd een drieluik om van te snoepen dat enthousiast werd onthaald door pers en publiek. Als je de beste huis- tuin en keukenverhalen graag nog eens wilt horen: rep u dan naar het theater! Deze ‘best of’ belooft een gezellige avond te worden waar een blik humor, herkenbaarheid en improvisatie wordt opengetrokken. Met métier neemt Begijn je mee in zijn wereld die net zo goed de uwe kon zijn.

  1 oktober 2021

 • Jelle Cleymans

  Alleen in het ruime sop

  Meer dan 30 jaar fantaseerde ik erover hoe het zou voelen om vrij te zijn. Niet op een manier dat je vrij bent om te beslissen of je nu op zaterdag- dan wel op zondagochtend pistolets bij de bakker gaat halen, of eventueel zelfs op beide ochtenden onder het motto ‘Doe ne keer zot!’. Nee, écht vrij zijn. Louter en alleen afgaan op mijn instinct. Niet weten waar het moment me zou brengen. Of misschien moest IK het moment wel ergens brengen.

  3 oktober 2021

 • Nele Bauwens

  Een cabaretvoorstelling van Nele Bauwens

  Dartelend ging Nele Bauwens door het leven, de dag plukkend, swingend en zingend.
  Tot de geschiedenis kwam aankloppen, en de buren ook.
  Met humor en weemoed, met warmte, liefde en sprankelende spitsheid vertelt Nele over de wereld waarin we leefden en over een nieuwe die geboren wordt.
  Een wereld waarin goede buren inderdaad beter zijn dan verre vrienden.

  29 oktober 2021

 • Slongs

  Lacht nor mij

  Achter de naam Slongs schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren. Ze ontpopte zich op korte tijd van hiphop queen in de underground tot een publiek figuur met het hart op de tong. Slongs bracht net haar eerste boek 'Lacht Nor Mij’ uit via Hautekiet waarin ze haar helden en heldinnen eert.

  30 oktober 2021

 • Kate Ryan

  80 was machtig

  Goed nieuws! Alles wat tot voor kort enkel aanvaardbaar was in ‘the eighties’ is vandaag helemaal terug. En dat heeft Kate Ryan goed voorspeld. Met haar tournee ‘80 was machtig’ brengt ze sinds 2017 hulde aan dit decadente decennium. Er was immers van alles machtig in de jaren tachtig, maar Kate brengt vooral hulde aan de muziek.

  13 november 2021

 • Sven de Ridder Company

  De scouts forever

  Exact 25 jaar na haar laatste kamp organiseert een groep oud-scouts een reünie-weekend in de Ardennen. Toenmalig leider Mon Beton is padvinder in hart en nieren gebleven, maar hoe is het de andere leden van de groep vergaan in al die jaren?
  Is Peggy nog altijd zo verlegen?
  En doet knappe Karen nog steeds alle mannenharten sneller slaan?

  19 november 2021

 • Koers in Vlaanderen is heilig. Net als voetbal, frieten en Manneken Pis. Koers is lijden en afzien, door weer en wind, op kasseistroken in de Vlaamse Ardennen of onder een brandende zon op de flanken van een Alpencol.

  27 november 2021

 • Tiny Legs Tim

  Call us when it’s over

  ‘Call Us When It’s Over’, het 6de studio album van Tiny Legs Tim, is een spontane uitbarsting van energie. Een ode aan het ‘samen muziek maken’ na drie maand muzikaal braakland tijdens de eertse lockdown.

  19 december 2021

 • Gebaseerd op interviews in en rond de varkenssector. Een varkenshouderij. Twee vrouwen op de dorpel. Of staan ze met hun rug tegen de muur?

  7 januari 2022

 • Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door 3 muzikanten.

  8 januari 2022

 • 70 jaar worden schrikt velen af, maar ik heb het gevoel van een nieuw begin, een derde leven.
  Omringd door jonge, passievolle muzikanten, wil ik jullie entertainen (verleiden) met een gloednieuw album, waarin ik het beste van mezelf geef.
  Want mijn levensmotto is ....

  22 januari 2022

 • Scala

  25 jaar Scala

  Scala bestaat 25 jaar! Het begon in 1996 met een voorzichtige, eerste repetitie in Aarschot. Een kwarteeuw later is Scala uitgegroeid tot een vaste waarde op internationale podia, wereldwijd bekend omwille van haar eigenzinnige, emotionele muziek en bijzondere live shows.

  29 januari 2022

 • Els Dottermans, Riet, Andrea Croonenberghs, Barbara Dex

  Als de rook om je hoofd is verdwenen

  Vrouwen zingen Boudewijn de Groot. Boudewijn de Groot is zonder meer één van de grootste artiesten van de Lage Landen. Na meer dan 50 jaar op de planken, is hij als één van de weinigen even populair voor als na de eeuwwisseling.

  11 februari 2022

 • In 2017 zou Ella Fitzgerald 100 jaar geworden zijn. Voor dit jubileum, plant de VRT Bigband een ‘100 jaar Ella’ tournee met Sofie (Verbruggen), Sandrine (Van Handenhoven) en Stef Caers.

  11 maart 2022

 • Het Prethuis

  Brasschaatse Huisvrouwen

  Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere.

  25 maart 2022

 • In Flamont draait alles rond de goudmijn.
  De helft van de bevolking werkt er en de andere helft faciliteert de werkers.
  De stichter bleek niet zo stichtend te zijn. Zijn erfenis zijn zonden.
  Tussen een ethisch drama en een familietragedie weeft zich de liefde, de lichtheid en het leven.

  “Ze haatte haar dochter.
  Ze vond haar een vervelend wezen.
  Tijdverlies. Zo noemde ze haar. Tijdverlies.
  Tijdverlies heeft deze lelijke tekening gemaakt.
  Tijdverlies heeft vannacht overgegeven.
  Tijdverlies is op paardrijkamp.”

  3 april 2022

 • Comedy avond

  Portie gemengd: 3x comedy!

  Een goede gezondheid is belangrijk, lachen is gezond dus trakteren we niet op 1 maar op 3 comedians die onze lachspieren komen trainen!

  29 april 2022

 • Mooie liedjes duren soms wel lang! 20 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma JUKEBOX 2000, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue… Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken.

  14 mei 2022

 • Stef Bos & band

  In concert

  Stef Bos is een Nederlandse singer-songwriter en acteur. Hij werd vooral bekend met zijn nummer Papa.

  21 mei 2022

 • Compagnie O Quel Dommage

  Mijn vlek (4+)

  Een woordloze voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

  22 mei 2022

 • Guess what: de beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show!

  25 mei 2022

 • Xander De Rycke

  Bekend & Bescheiden

  Het publiek heeft er even moeten op wachten maar Xander De Rycke is terug met een stand-up show. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe, vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren. Want, mocht u er nog aan twijfelen, Xander is zeker bekender geworden. Toch is hij nog steeds dezelfde bescheiden jongen gebleven.

  28 mei 2022

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.